Translate

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Kukihimo

Τεχνική πλεξίματος Kukihimo ή όπως την αποκαλούν Kumicordones. Kumi σημαίνει πλεξούδα και Himo κορδόνι ή καλώδιο, έτσι Kukihimo σημαίνει πλεκτά καλώδια. Μου άρεσε πολύ αυτή η τεχνική και θέλησα να τη μάθω.Χρειάστηκα ένα Kumihimo disk, το οποίο έφτιαξα μόνη μου από σκληρό χαρτόνι. Ο δίσκος έχει 32 εγκοπές και σε βοηθάει στην πλέξη. Παρακάτω σας δείχνω  ένα έτοιμο δισκάκι.



  
Έψαξα και βρήκα

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Κόκκινες και μπλε πέρλες



Οι πέρλες είναι διαχρονικές και είναι το αγαπημένο κόσμημα
 πολλών γυναικών. Μου αρέσουν πολύ και σκέφτηκα να τις διακοσμήσω με  χειροποίητα στοιχεία  διαφορετικά για κάθε κολιεδάκι.  



Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Χρόνια πολλά


Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου μανούλα και σε όλες τις μανούλες του κόσμου.
Από τον κήπο της καρδιάς μου,κόβω τα πιο ωραία λουλούδια και σου τα προσφέρω, μαζί με το σεβασμό και την απέραντη αγάπη.
Εύχομαι, να ζήσεις πολλά χρόνια, με υγεία και να'σαι πάντα χαρούμενη!




Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Αγαπημένα παλιά αντικείμενα

 Εδώ και καιρό ήθελα να συμμετέχω σ'αυτή την όμορφη ιδέα της Ρέναςhttp://diaheiros.blogspot.gr/2013/02/blog-post_15.html για τα παλιά αγαπημένα αντικείμενα. Ευτυχώς πρόλαβα,γιατί μου αρέσουν πολύ. Καθένα έχει την ιστορία του, γι'αυτό τα αγαπώ και τα θαυμάζω για την τέχνη τους.Τα πρώτα τρία, έχουν συναισθηματική αξία για μένα.  Το ρολόι κούκος, στα παιδικά μου χρόνια υπήρχε στο σαλόνι  και  κάθε ώρα ακούγαμε το όμορφο κελάηδημά του. Η μπιμπίλα, είναι ενθύμιο από τη γιαγιά μου,γίνεται με πολύ λεπτή κλωστή και ψιλή βελόνα.Στα παλιά χρόνια στόλιζαν μ'αυτές τα ρούχα τους και συνήθως ήταν σε λευκό χρώμα. Το ραδιόφωνο, ήταν του αγαπημένου μου μπαμπά και σήμερα το καμαρώνω στο σαλόνι μου. Τα υπόλοιπα τα φωτογράφισα από μια λαογραφική γωνιά που έχουμε στο σχολείο μας.
Κούκος ρολόι

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Χριστός Ανέστη!!!

                                           Χριστός Ανέστη!!!
             Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν με υγεία και ευτυχία!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...